dimecres, 3 d’abril de 2013

Fem colzes, encaminem la primavera


En el moment que escrivim aquesta nota estem preparant informació per explicar de forma entenedora i extensa el que estem fent i el que volem fer els propers mesos. Aquestes quatre ratlles no pretenen substituir-ho, només volem fer un petit esbós per anticipar esdeveniments. 

Per altra banda el proper 17 d’Abril a Manresa hem de fer les primeres declaracions en concepte de testimoni als Jutjats de Manresa, en relació a la denuncia que hem presentant des de l’associació.


I en què estem treballant?


La incorporació de nous membre ens ha dotat d’aire fresc i estem preparant material per complementar el fulletó que hem repartit casa per casa i que segurament ja haureu llegit. Per altra banda, estem realitzant una cronologia dels fets que estan actualment en mans d’organismes fiscalitzadors, també estem realitzant un estudi de la naturalesa del deute de Moià (d'on surt el deute? què es deu exactament? I a qui es deu? Quina part del deute és legítima?, qui se n’ha pogut beneficiar?) tot i què és distret, no està resultant una feina gens fàcil i, com més avancem més ens adonem que tots, sense excepció, estem afectats per un deute que cada dia que passa repercuteix més en la economia i serveis municipals.

Per altra banda hem fet contactes amb altres grups que treballen el tema del deute públic fora de Moià i han sorgit moltes i bones idees, nous projectes, nous fronts. Veiem que és molt important estudiar al màxim el deute i fer pública tota la informació, tenim dret a saber ja que només així, amb tota la informació damunt la taula, podrem trobar les solucions més justes al problema endèmic que patim.

Pensem que la feina que estem fent és en benefici del conjunt del poble de Moià, volem saber què ha passat i, alhora, busquem solucions que de moment ningú ens està donant. Creiem que els resultats que puguem obtenir seran en favor del conjunt dels vilatans, i és imprescindible una major implicació per part de totes i tots, si volem assolir bons resultats i millorar la situació que patim com a poble. De moment ja hem triplicat el nombre de socis. Us esperem per seguir creixent!

Salutacions cordials,

Àlex, Jordi, Elvira, Dídac i Quico
Socis fundadors d'ADMM-MoiàDeute

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada