dilluns, 13 de gener de 2014

On són els meus diners? (cafeambllet.com) - Xerrada a Moià‏
Ens plau convidar-vos a la xerrada/presentació que ens farà Albano Dante de la revista cafè amb llet (web). Serà el proper 24 de Gener a les 20.00h a la Sala petita del Casal de Moià.

Tot comença quan ell i la Marta van tenir petites dificultats per accedir a informació pública, van descobrir petites irregularitats... que els van dur, gràcies al seu esforç i treball, a destapar els negocis ocults de la sanitat catalana. Segurament heu vist algun dels seus vidos del Youtube on informen dels descobriments que han fet (el robatori més gran de la història de Catalunya) o potser heu llegit el seu llibre "Artur Mas: On són els meus diners?" on descriuen tot el procés, com un diari de cap, de com es van desenvolupar el descobriments.

L'Albano és un comunicador excel·lent que amb el seu do de paraula i els seus esquemes, descriu conceptes tècnics i escàndols sense embuts, com qui explica les seves últimes vacances d'estiu. No us deixarà indiferents, i de segur, en voldreu més!

El seu és un bon exemple dels que ja han fet bona part de la feina. Nosaltres prendrem moltes apunts que ens serviran per treballar més i millor el tema del deute municipal que ens (pre)ocupa a Moià.

Preguem feu difusió de l'acte, fins el dia 24,

ADMM-MoiàDeute
#etrepresenta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada