dimarts, 19 de maig del 2015

Quins són els punts de les propostes Municipals 2015 de MoiàDeute que s'han incorporat als programes electorals d'AraMoià i de CiU Moià?

En el document adjunt podeu consultar quines propostes han estat incorporades als programes electorals. En referència al primer punt, si es confirma la informació que ens han facilitat de manera informal, en el Ple Ordinari d'aquest dijous 21 de Maig, podria incorporar-se com a punt sobrevingut la proposta de que l'ajuntament de Moià es personi com a part afectada al procés judicial iniciat per la nostra associació al Jutjat nº3 de Manresa. A priori seria una bona notícia per Moià, però volem esperar a veure que passa dijous, abans de celebrar-ho.

En general hem estat generosos ja que en molts casos els punts als programes electorals són excessivament abstractes, en alguns casos hem tingut en compte, si el compromís era explícit, les cartes de resposta que ens varen enviar i varem publicar el 8 de Maig.

MODIFICACIÓ 22/05/15: En el Ple Ordinari del dia 21 de Maig del 2015 AraMoià, CiU Moià i Entesa per Moià han votat a favor de personar-se com a part perjudicada al jutjat nº3 de Manresa. En conseqüència, el primer punt on diu DETERMINACIÓ, encara que no surti als programes electorals caldria interpretar-ho com a color verd. Bones notícies!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada