divendres, 21 de març del 2014

Un èxit compartit: moció aprovada per unanimitat!

Com ja us vam avançar fa pocs dies, feia unes setmanes que treballàvem per aconseguir un gran acord amb els grups polítics amb representació a l'ajuntament.

Amb algunes dificultats i contratemps en el procés, ha estat possible, gràcies a la flexibilitat i val a dir-ho també, les ganes d'arribar a un acord que teniem tots plegats, CiU Moià, Entesa per Moià i AraMoià ens han mostrat a MoiàDeute, que amb bona voluntat i compromís, podem fer moltes coses plegats. Que el moment difícil que vivim com a poble ho mereix, i que per més desencontres que tinguem en el camí, si volem, sempre som a temps de reconduir-nos, d'entendre'ns i treballar plegats. Gràcies i mil gràcies per l'esforç, la dedicació i les ganes, segur que pagarà la pena.

Hi ha molts detalls a destacar de la moció que va ser aprovada ahir, en destacarem les que són més importants per a nosaltres: 

  • És comença a parlar públicament a Moià sobre el concepte de deute il·legítim.
  • És qüestiona com s'ha aplicat el pla de pagament de proveïdors a l'estat espanyol.
  • S'aprova una moció en sintonia a d'altres que s'han treballat en altres ajuntaments de tot l'estat espanyol, amb l'objectiu de tenir, tots junts, més força.
  • S'aprova amb unanimitat i amb un text treballat conjuntament amb tots els partits que hi ha actualment a l'ajuntament.
  • S'obre la porta a iniciar un procés per a estudiar conjuntament i a fons la naturalesa del deute per esbrinar com s'ha generat, quin deute és just i quin no s'ajusta als serveis obtinguts (auditoria ciutadana).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada