divendres, 8 de maig del 2015

Respostes d'AraMoià i CiU Moià a les nostres propostes per a les municipals 2015

A continuació podeu consultar les respostes que han donat CiU Moià i AraMoià a les propostes que els vam proposar des de l'associació de cara a les municipals 2015. En els propers dies analitzarem els programes electorals per veure quines d'aquestes propostes s'han incorporat i passats 100 dies de govern farem una nova valoració de la seva posada en marxa. Agraïm a les candidatures el temps dedicat a preparar la carta i l'esforç per a incorporar les propostes al programa electoral. Finalment animem a tothom a rellegir, les propostes que els varem plantejar, i les seves cartes de resposta:







1 comentari:

  1. Llàstima que les respostes siguin en tots dos casos pura demagògia.
    Cenyim-nos al fets:
    - El deute segueix existint.
    - Els impostos segueixen pujant.
    - Els serveis bàsics disminueixen...
    4 anys que només han servit per tapar-se les vergonyes mútuament. Potser ara, voldran fer, sense embuts, un govern de “salvació comarcal”... Una llàstima que prevalguin els interessos polítics sobre els municipals!
    Com va dir “algú”, “l’art de la política és el d’inventar-se problemes per després buscar solucions”. Potser haurien de començar a pensar en donar solucions als problemes reals de la població.


    ResponElimina