Actuacions

Després de constituir l'Associació de veïns d'Afectats pel Deute Municipal de Moià (ADMM – MoiàDeute) i obtenir la legalització i el registre de l'entitat, comencem una nova etapa posant un major esforç en la comunicació i la mobilització ciutadana.

Una de les primeres accions que hem iniciat  ha estat una denúncia als jutjats de Manresa, centrada en algunes possibles irregularitats produïdes en el sí de l'empresa pública MoiàFutur, que recentment ha iniciat un procés de concurs de creditors per la seva insolvència. En la mateixa denúncia també s'informa al jutge d'un seguit de pressumptes irregularitats en d'altres obres públiques, dutes a terme pel govern Montràs, durant els últims anys del seu llarg mandat, totes elles amb les mateixes empreses i que afecten a diversos expedients d'obres per a tot el municipi, algunes fins i tot amb conseqüències importants per als seus veïns (que han de pagar per unes obres que no estan finalitzades).

Així doncs pretenem que l'associació pugui ser de gran utilitat per a Moià, informar dels resultats en els processos iniciats i sumar noves mans per fer de Moià un poble més digne i més just!